De Samsung Galaxy S8 kopen of wachten op de Note 8?

De Samsung Galaxy S8 kopen of wachten op de Note 8?

De Samsung Galaxy S8 modellen zijn eindelijk in Nederland te koop. Verschillende webshops hebben de smartphones inmiddels op voorraad liggen volgens vergelijker S8abonnement.nl. Als je niet jaloers wilt worden dan kan het misschien verstandig zijn om de Samsung Galaxy S8 niet te kopen maar te wachten op de Note 8.

Vorig jaar gaf Samsung al aan dat er een opvolger komt van de probleemrijke Note 7 en deze lijkt er daadwerkelijk aan te komen.

Galaxy Note 8

Niet te verwarren met de Android tablet met dezelfde naam is de Galaxy Note 8 de krachtige Samsung smartphone met S-Pen. De eerste helft van het jaar is meestal weggelegd door de S modellen en later in september is het tijd voor de Note versie.

Vandaag dook een concept op van de nieuwe Note 8 smartphone dat gemaakt is door Muhsin M. Belaal Auckburaully. Als de conceptversie ook maar een beetje op de werkelijke versie lijkt dan is het misschien geen verkeerd idee om nog even te wachten met het kopen van een nieuw toestel. Hieronder is een video met de concept Galaxy Note 8 te bekijken.

Video concept Note 8
Verkoop Samsung Galaxy S8

Niemand twijfelt erover dat de Samsung Galaxy S8 één van de beste smartphones tot nu toe is in2017. Nadat de aankondiging van de Galaxy S8 openden alle Nederlandse providers en retailers de winkels en ging de pre-orders van start.

Net als vorig jaar werd er niet gewacht tot de officiële startdatum van de pre-orders maar wilde iedereen zo snel mogelijk en zoveel mogelijk bestellingen binnen harken. Dit is goed gelukt. Uit de laatste berichten blijkt dat er op dit moment al 30 procent meer toestellen verkocht zijn door Samsung.

Al deze kopers kunnen mogelijk erg jaloers worden als de Note 8 onthuld wordt maar tot het zover is moeten we het doen met de geruchten, conceptversie en gelekte beelden.

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.