5 originele tech cadeau-ideeën voor Kerst die je moet hebben

5 originele tech cadeau-ideeën voor Kerst die je moet hebben

De wintermaanden komen er weer aan. En dus is het hoog tijd om goed na te denken over een origineel cadeau kerst voor je partner, je kind(eren) of een goede vriend(in). Als degene die je een kee flink wilt verrassen van technologie en tech gadgets houdt, dan kun je vast wel wat inspiratie gebruiken. In dit blog zetten we 5 leuke tech cadeau ideeën voor je op een rijtje, waarmee je verrassend uit de hoek kunt komen tijdens de kerstdagen! 

1. Een leuke ventilator voor de smartphone 

Misschien heb je wel eens iemand gezien met een ventilatortje op zijn of haar smartphone. Zeker in de zomer is het zowel voor je mobieltje als voor jezelf heerlijk om via een USB-connectie wat frisse wind te creëren. Je smartphone koelt hierdoor goed af en loopt minder kans om vanwege de hitte zichzelf uit te schakelen. En zelf profiteert de smartphonegebruiker natuurlijk ook van de koele windvlaag als hij of zij op zijn of haar smartphone kijkt. Ideaal dus voor tech fanaten, zo’n mobiel ventilatortje geven als cadeau kerst. Voor slechts enkele euro’s zijn ze bij techniekwinkels en op webshops te koop, dus voor het geld hoef je het niet te laten! 

2. Een drone met camera

Heb je iets meer te besteden en wil je een wat groter kerstcadeau geven aan een techfanaat? Dan is een gave drone, uiteraard voorzien van een HD-camera, een prachtig cadeau om tijdens de kerstdagen aan je geliefde of aan een goede vriend(in) te geven. Want wat is er gaver om met een drone prachtige camerabeelden te maken van je woonomgeving, een historisch gebouw of de natuur? Met een moderne drone is dit een fluitje van een cent en geef je een technologie fan een van de mooiste geschenken die er bestaan! 

3. Draadloze oordopjes

Een klassieker onder de presentjes voor tech liefhebbers zijn draadloze oordopjes. Want wie houdt er nu niet van een muziekje op zijn tijd, bijvoorbeeld tijdens het werk, het reizen of tijdens luiersessies op de bank? Bijna iedereen! Zeker in de vrije dagen rond kerst is het heerlijk om draadloos naar je favoriete muziek te kunnen luisteren. Zonder het gepier en de ergernis met draadjes, die in de war komen te zitten!

4. Een lamp in de vorm van een boek 

Als jouw techfanaat naast technologie ook van lezen houdt, kun je hem of haar een boeklamp cadeau doen. Dit is een speciale lamp die op een opengeslagen boek lijkt en licht geeft. Een boeklamp is een van de meest originele manieren om een slaapkamer of studiekamer te verlichten. In elk geval is het ook een prima cadeau om tijdens de donkere kerstdagen te gebruiken voor wat extra licht!

5. Een powerbank voor de smartphone

Met een handige powerbank kun je een technologiefan echt blij maken. Powerbanks zijn ideale mobiele accu’s om, als je onderweg bent, je smartphone snel te kunnen opladen. Een prachtcadeau dus!

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.