Air Tag hoesje kopen

Nooit meer je spullen kwijt met Air Tag hoesjes

Ken je dat? Je bent alwéér je sleutels kwijt. En dat overkomt je altijd als je haast hebt. Met behulp van je iPhone en Apple Air Tags kun je gemakkelijk je spullen terugvinden. En met handige Air Tag hoesjes bevestig je de Air Tag gemakkelijk aan je sleutels, maar ook aan andere spullen die je gemakkelijk kwijt kunt raken. Je kunt zelfs een Air Tag aan je fiets bezorgen, handig als die in een grote fietsenstalling bij het treinstation staat en je na een dag werken of op school geen half uur wilt zoeken waar je hem ’s morgens ook alweer had neergezet. 

Zie op je telefoon waar je spullen zijn

De Air Tag sleutelhangers werken net zoals het systeem waarmee je nu ook al je iPhone of iPad kunt terugvinden. Ga op je apparaat naar ‘zoek mijn’ en klik het item aan wat je zoekt. Je krijgt vervolgens gedetailleerde informatie waar je sleutels, je fiets of je paraplu liggen. Op die manier hoef je nooit meer gefrustreerd je huis door te rennen op zoek naar je spullen terwijl de tijd wegtikt en je je steeds beter realiseert dat je te laat op je werk gaat komen of op een belangrijke afspraak. 

Air Tag locatie

Keuze uit een ruim assortiment Air Tag hoesjes

Als je op zoek bent naar Air Tag hoesjes dan is er volop keuze. Online kun je ze eenvoudig vinden en bestellen tegen scherpe prijzen. Je kunt de Air Tag in een mooie sleutelhanger stoppen zodat je die gemakkelijk ergens aan kunt bevestigen met de ring. Steeds meer mensen ontdekken het gemak ervan en maken er dan ook graag gebruik van.

Apple ontwikkelt door

Apple, het bedrijf achter de bekende iPhone, iPad, MacBook en ook de Air Tag sleutelhangers, staat ondertussen niet stil. Jaarlijks wordt er een Apple Event georganiseerd waar de ceo van het bedrijf de nieuwe ontwikkelingen aankondigt. Naar dit event, dat uiteraard online te volgen is, wordt jaarlijks reikhalzend uitgekeken door de fans, want hier hoor je welke nieuwe items er de komende periode op de markt komen. Vooral de nieuwste iPhone krijgt altijd veel aandacht. Zodra deze leverbaar is staan mensen vaak om 12 uur ’s nachts al voor de Apple Store om als eerste in het bezit te komen van de nieuwe smartphone.

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.