iPhone 8

iPhone 8 abonnement: het wachten waard

We zijn allemaal al lang gewend aan de iPhone 7, die voor veel Apple fans toch een lichte teleurstelling was. Niet omdat het toestel niet goed werkt, maar omdat er weinig grote veranderingen zichtbaar zijn. Dit is dan ook goed te merken aan de verkoopcijfers van het toestel en aan de reacties van Apple zelf. Vele mensen kijken dan ook uit om een iPhone 8 abonnement af te kunnen sluiten.

Tot op heden is er nog geen bericht over het uitkomen van een eventuele iPhone 7S en veel experts denken dat de iPhone 7 helemaal geen S-versie gaat krijgen. Zij verwachten dat de iPhone 8 in september 2017 zijn intrede zal doen als totaal vernieuwde device met bijzondere features zoals een 3D camera, een compleet glazen behuizing zonder home button en een flinterdun oled scherm. Zodra het nieuwe toestel van Apple verkrijgbaar is kunt u hier een iPhone 8 abonnement vergelijken.


Geen iPhone 7S?

Je zou je natuurlijk af kunnen vragen waarom er geen S-versie van de iPhone 7 komt. Daar zijn volgens diverse bronnen twee redenen voor. De eerste reden is de verkoopcijfers van de iPhone 7. Omdat deze cijfers tegen vallen, lijkt het niet rendabel voor Apple om een S-versie uit te brengen van een toestel dat niet erg populair lijkt te zijn.

Daarnaast is het zo dat de meeste mensen niet specifiek kiezen voor een S-versie omdat deze vaak voor het onkundige oog alleen duurder is dan zijn voorganger. De tweede reden is het feit dat Apple druk bezig is met veel nieuwe ontwikkelingen waardoor het bedrijf met de iPhone 8 dan ook een totaal vernieuwend toestel op de markt kan brengen. Een iPhone 8 abonnement biedt dan zeker ook een uitkomst voor vele Apple fans.

3D camera

Het is vrijwel zeker dat Apple bezig is met het ontwikkelen van een 3D camera voor op de iPhone 8. De samenwerking met LG is op dit punt cruciaal omdat zij al een aantal jaar ervaring hebben met het ontwikkelen en produceren van 3D camera’s die geschikt zijn voor mobiele telefoons.

De techniek die Augmented Reality heet, zal onderdeel uitmaken van de 3D camera. Deze techniek zorgt voor een live, direct of indirect, beeld van de werkelijkheid waaraan elementen worden toegevoegd door een elektronisch apparaat zoals een telefoon.

Deze techniek maakt het mogelijk beelden in 3D om te zetten maar daarnaast wordt het ook mogelijk te gamen in een virtuele realiteit. Zo lijkt het alsof je een spel speelt waar je zelf deel van uitmaakt. Tim Cook, Apple CEO, was voorheen al erg te spreken over Augmented Reality zodat de mogelijkheid dat de nieuwe iPhone hiervan voorzien wordt, erg groot is.

Glazen behuizing

Omdat de nieuwste gitzwarte iPhone 7 heel populair is onder het bellend publiek en dit type smartphone, door zijn glossy behuizing helaas erg vatbaar is voor krasjes en andere schade, is het zeer aannemelijk dat de iPhone 8 een glazen behuizing krijgt. Hierdoor wordt dat probleem opgelost.

Met een glazen behuizing verdwijnt de home knop en de randen die nu nog boven- en onderaan de iPhone te vinden zijn. De functies van de homeknop worden waarschijnlijk in het scherm ingebouwd. Het beeldscherm zal gemaakt gaan worden van een flinterdun oled materiaal.

Dit type scherm zorgt er met name voor dat het batterijverbruik vele malen lager ligt dan bij toestellen met een led scherm.

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.