iPhone 7

De nieuwe iPhone 7, twee stappen vooruit en een achterblijver.

Er was enige teleurstelling over het uiterlijk van de nieuwste iPhone, die in hetzelfde hoesje past als zijn voorganger uit 2014. Concurrent Samsung heeft inmiddels toestellen gemaakt die dunner zijn en prettiger in de hand liggen, maar helaas wel met ontploffing tot gevolg. Toch bewijst Apple met de iPhone 7 de techniek weer twee stappen voor te zijn.

Bent u op zoek naar een iPhone 7 zonder bijbetaling? Vergelijk alle iPhone 7 abonnementen van de verschillende aanbieders.


Overweeg je een iPhone 7 abonnement?

Wil je een gebruiksvriendelijke en tevens sterke telefoon die prima bestand is tegen de Nederlandse regenbuien? Dan is een Iphone 7 abonnement wellicht iets voor jou. Niet alleen loop je met de nieuwste Apple telefoon op zak, ook zal deze telefoon nog lang mee kunnen draaien met de nieuwste updates en vernieuwde apps.

De Iphone 7 toestel kost rond de 750,- euro. Het is daarom aantrekkelijk om een abonnement te nemen waardoor je niet in een keer met een lege spaarrekening komt te zitten, maar toch met deze nieuwste telefoon kunt lopen.

Informatie over de iPhone 7

Kleurrijk

De camera van iPhone heeft altijd voorop gelopen in de ontwikkeling van mobiele fotografie. En ook nu is de camera weer flink verbeterd, door betere foto’s te maken bij weinig licht, maar ook door veel meer kleurnuances vast te leggen. Ook het scherm van de iPhone 7 heeft, naast een hogere resolutie, een hoger kleurbereik. En dat verschil is zichtbaar. Foto’s op de iPhone 7 zien er echt opvallend mooi uit. Zowel Instagram als andere bekende apps hebben al daarom al aangegeven zich aan te passen aan de iPhone en hun kleurbereik aan te gaan upgraden

Stereo

Apple kom ook als eerste met stereo geluid op de telefoon door twee speakers in te bouwen. De geluidskwaliteit is daarmee een stuk beter en maakt het afspelen van muziek en het voeren van gesprekken op de speakerstand een stuk aantrekkelijker.

Jammer

De enige achterblijver blijft de bijgeleverde koptelefoon. Hoewel de iPhone 7 de eerste smartphone is zonder aansluiting voor mini-jack, blijft de mee geleverde draadloze koptelefoon van de bekende middelmatige geluidskwaliteit die Apple hanteert. Jammer!

Al met al levert de Apple met de iPhone 7 toch weer een duidelijk sterkere smartphone af, ook al zijn de innovaties met name terug te vinden in de techniek en niet in het design. Wie echter de stap zet om de iPhone 7 aan te schaffen, doet zichzelf een groot plezier om nog enkele tientjes extra te investeren in een betere koptelefoon.

iPhone 7 vernieuwingen

Je kan de allernieuwste iPhone 7 voor grofweg 770 euro kopen. In welke opzichten is deze smartphone beter dan zijn voorgangers. Performance is extreem belangrijk. Ook Apple heeft hier aandacht aan geschonken en heeft daarom voor een betere processor gekozen: Apple A10 Fusion. Ook beschikt het toestel over een snellere grafische chip.

iPhone 7 beschikt over, jawel u leest het goed, twee 12 megapixel lenzen langs de achterkant. Dit laat toe om foto’s met een bredere hoek te nemen. Daarbij kan men sneller foto’s nemen. De foto’s zijn veel helderder en het kleurenpalet is rijker. Je zal meer diepgang merken in de foto’s. De twee lenzen kunnen samenwerken zodat je in plaats van een 28mm lens een 56mm lens krijgt.

Je krijgt dus een tweemaal zo sterke optische zoom. De grote vernieuwing op vlak van foto’s nemen is het wazig maken van de achtergrond. Zoals bij professionele fototoestellen is het nu ook met een iPhone mogelijk om de focus op een bepaald deel van de foto te leggen.

De ontwikkelaars van de iPhone 7 hebben rekening gehouden met de batterijklachten van de vorige iPhone toestellen. De iPhone 7 is voorzien van een grotere batterij, 5% groter om exact te zijn. Jammer genoeg is er niks vermeld over snel opladen van je iPhone. Bij Android toestellen is snel laden al een tijdje een optie.

Vond je de resolutie van je scherm maar niks? Dan hebben we goed nieuws voor je! De iPhone 7 beschikt over een 1080p resolutie scherm. Meer kleuren kunnen waargenomen worden op het scherm en het scherm is ook helderder. Deze extra pixels moeten het spelen van spelletjes nog aangenamer maken.

De meest opmerkelijke vernieuwing is het verwijderen van de audio jack input. Apple heeft AirPods geïntroduceerd. Dit zijn headphones die je verbindt met je iPhone via Bluetooth. Geen audiokabel meer nodig en dus ook geen audio jack. Wil je toch een audio jack, dan kan je een adapter kopen voor 40 dollar.

Samenvatting: Wat is nieuw
– Betere processor en grafische chip;
– Twee 12MP lenzen
– Grotere batterij
– 1080p resolutie en helderder scherm
– AirPods: geen audio jack

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.