Minder betalen voor je smartphone apps? Check deze applicaties

Minder betalen voor je smartphone apps? Check deze applicaties

Er zijn tegenwoordig heel veel apps beschikbaar voor je telefoon. Sommige zijn gratis, maar er zijn ook varianten waar je voor moet betalen. En dat kan behoorlijk prijzig worden als je er veel gebruikt. Gelukkig kan je met handige applicaties zoals AppSliced en AppSales besparen op de kosten. In dit artikel vertellen we je alles over deze handige apps.

AppSliced en AppSales 

Met de ene app de prijs van anderen in de gaten houden. Dit klinkt misschien een beetje raar, maar dat is precies wat je doet met AppSliced en AppSales. Hiermee kan je namelijk checken wanneer je de apps die je op het oog hebt het beste kan kopen of downloaden. 

AppSliced

AppSliced is beschikbaar voor iOS-gebruikers. Met deze app kan je zien welke apps in prijs verlaagd zijn en zelf met de zoekfunctie checken of je favorieten in de aanbieding of zelfs gratis zijn. 

Via de functie ‘Rec’s krijg je suggesties die zijn afgestemd op je eigen smaak en voorkeuren. Game je bijvoorbeeld graag? Dan krijg je in Recs afgeprijsde of gratis gaming apps te zien. Heb je een leuke gaming app gevonden waar je geen genoeg van kan krijgen? Dan is het slim om voor sim only met onbeperkte data te kiezen, zodat je ook onderweg gewoon kan blijven gamen zonder op je internetverbruik te moeten letten. 

Een andere handige functie is ‘Newest’, een overzicht met de nieuwste iOS-apps die je over het algemeen gratis kan downloaden. AppSliced biedt ook een overzicht met de 176 hoogst gerankte applicaties. Deze zijn door meerdere gebruikers beoordeeld met sterren. Zo zie je in één opslag hoe goed een app scoort. Tot slot is er de feature ‘Top Alerts’. Hiermee kan je instellen dat je meldingen wilt ontvangen wanneer je favorieten in de aanbieding komen. 

AppSales

Voor Android-gebruikers is er AppSales. AppSales werkt nagenoeg hetzelfde als AppSliced, maar dan voor apps die beschikbaar zijn in de Google Play Store. Onderaan het beginscherm vind je vier tabbladen: ‘Hoogtepunten’, ‘Nu gratis’, Verkoop’ en ‘Volglijst’. In het tabblad ‘Hoogtepunten’ staan afgeprijsde apps die zijn gekozen door het team van AppSales. 

In de tabbladen ‘Nu gratis’ en ‘Verkoop’ zie je welke apps in de aanbieding of gratis zijn. In het tabblad ‘Volglijst’ kan je zelf apps toevoegen in de gaten te houden. Je krijgt dan een melding als ze afgeprijsd of gratis zijn. 

Andere handige functies zijn ‘Afgewezen apps’ en ‘Meldingen’. Bij de eerste functie kan je apps toevoegen die je al hebt of waar je niet in geïnteresseerd bent, zodat je ze niet meer te zien krijgt. Bij ‘Meldingen’ kan je categorieën kiezen waarin je apps zoekt, bijvoorbeeld Beauty, Lifestyle of Entertainment. 

Gratis en betaalde variant

AppSliced is gratis te gebruiken. AppSales heeft zowel een gratis als een betaalde variant. De betaalde variant kost €1,99 per jaar. Met deze twee handige applicaties betaal je nooit meer teveel voor je apps!

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.