expressvpn-korting

Bespaar serieus met VPN Kortingscodes

VPN kortingscodes kunnen je een flinke besparing op je VPN abonnement opleveren. Niet gek dus dat VPN coupons zo razend populair zijn onder VPN liefhebbers. Hieronder hebben we de populairste kortingscodes en deals verzameld. Naast deze beknopte selectie kan je ook alle VPN kortingscodes bekijken.

Wat voor kortingen zijn er?

Normaal gesproken krijg je alleen korting als je een langer abonnement afsluit. Vooral de langste abonnementen van 2 en 3 jaar geven hoge kortingen weg. Naast de normale korting kan je ook gebruikmaken van codes. Soms zitten daar extra voorwaarden aan zoals een minimale looptijd van 2 jaar. Let daar dus goed op.

Populairste VPN kortingscodes

Om het je makkelijk te maken hebben we hieronder de 3 populairste kortingscodes verzameld. Ze variëren van enige korting tot een mega-percentage van wel 70%.

NordVPN kortingscodes

Aanbieder: Nord
Korting: 70%
Code: 70offyear
Voorwaarden: Abonnement voor minimaal 1 jaar.

Over het algemeen krijgen alleen abonnementen van 2 of meer jaar een hoog kortingspercentage. Toch geeft Nord zelfs bij een abonnement van een jaar bijna drie kwart van het abonnement cadeau.

NordVPN is één van de populairste en misschien wel de beste van alle VPN aanbieders.

 1. Ga naar https://nordvpn.com/
 2. Kies het 1-jarig abonnement (Plan voor 1 jaar)
 3. Klik op “Heeft u een waardebon?”
 4. Voer de kortingscode “70offyear” in
nordvpn-korting

Torguard VPN kortingscodes

Aanbieder: Torguard
Korting: 50% zo lang je abonnement loopt
Code: 50LIFE50
Voorwaarden: Geen aanvullende voorwaarden

Torguard is niet zo bekend onder het alledaagse VPN publiek. Toch is Torguard een zeer sterke VPN. Vooral als het om anonimiteit gaat doet Torguard het erg goed. Voor de gemiddelde gebruiker is deze aanbieder misschien niet gebruiksvriendelijk genoeg maar power users kunnen hun pret niet op met deze anonieme aanbieder.

 1. Ga naar https://torguard.net
 2. Kies het Anonymous abonnement
 3. Kies de loopduur, bijvoorbeeld een maand of een jaar
 4. Kies Add to cart
 5. Voer de code “50LIFE50” in bij het veld Promotional Code
 6. Reken af!
torguard-korting

IPVanish kortingscode

Aanbieder: IPVanish Korting: 25% korting op eerste 3 perioden Code: IPVANISH25 Voorwaarden: Geen aanvullende voorwaarden

Dit is een aanbieder van het eerste uur. Helaas bleek deze aanbieder het eigen no logging beleid niet na te komen. Als je privacy zoekt kan je deze aanbieder dus beter vermijden. Wil je alleen streaming unblocken en kan privacy je weinig schelen dan is dit een prima aanbieder.

 1. Ga naar https://www.ipvanish.com
 2. Kies elk abonnement dat je maar wil
 3. Kies onderaan de betalingsgegevens voor “Have a coupon?”
 4. Voer de code “IPVANISH25” in
 5. Reken je bestelling af!
ipvanish-korting

Conclusie

Weinig aanbieders werken met codes, de meeste geven wel korting zo lang je maar een langdurig abonnement kiest. Dat is handig als je zeker weet dat je de komende jaren dezelfde aanbieder wil gebruiken. Wil je dat niet, dan ben je toch gebonden aan reguliere prijzen.

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.