Personaliseerbare hoesjes kopen

Top 5 personaliseerbare hoesjes op een rij

Als je een nieuwe smartphone hebt uitgezocht, is het tijd voor een toepasselijk hoesje. Het liefst kies je natuurlijk een hoesje waar mensen meteen aan herkennen dat de smartphone van jou is. Tegenwoordig is het mogelijk allerlei hoesjes te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een hoesje met Nijntje voor jouw kind zodat precies duidelijk is welke telefoon van hem of haar is. Of voor de echte stoere kids, een Star Wars hoesje.

Nog persoonlijker is het gebruik van hoesjes met foto die je zelf kan maken. Via een online programma plaats je een foto. Deze wordt op het hoesje gedrukt, waarna je het hoesje binnen korte tijd thuisgestuurd krijgt. Zo weet iedereen altijd dat jouw telefoon bij een bepaald telefoonhoesje hoort. Zeker als je niet op zoek bent naar een standaard hoesje, kun je je eigen telefoonhoesje ontwerpen.

Disney

Hoesje Disney smartphone

Disney is natuurlijk bekend van Mickey en Minnie Mouse, Goofy en vele andere figuren. Met name Mickey en Minnie vind je op veel hoesjes terug. Maar wat dacht je van het iconische kasteel of een ander figuur? Speciaal voor alle Disneyfans is het mogelijk om een hoesje in complete Disney stijl te maken. Dan is meteen duidelijk dat dit hoesje van jou is! Deze smartphonehoesjes zijn er voor verschillende modellen.

Nijntje

Hoesje-Nijntje-smartphone

Leuke iPhone hoesjes zijn de hoesjes van Nijntje. Speciaal voor de allerkleinsten leuk, maar deze kan ook gewoon door volwassenen gebruikt worden als grapje of om te laten zien dat je Nijntje nog steeds leuk vindt. Wat er zo bijzonder is aan deze hoesjes, is dat ze er in verschillende kleuren en voor verschillende smartphones zijn. Dit is een gepersonaliseerd hoesje. Dat betekent niet altijd dat je de kleding van Nijntje kunt veranderen. Leuk toch?

Star Wars

Hoesje Star Wars smartphone

Helemaal Star Wars gek? Dan ben je vast op zoek naar smartphonehoesjes met Darth Vader erop. Deze kun je in allerlei soorten en maten voor allerlei smartphones vinden. Denk bijvoorbeeld aan een iPhone hoesje met daarop Obi-Wan Kenobi. Zo steel je pas echt de show.

UtArt

Hoesje UArt smartphone

Ben je niet van de stripfiguren, dan is er ook nog genoeg leuks. Bijvoorbeeld als je van patronen, bloemen of dieren houdt. UtArt heeft een breed aanbod van verschillende smartphonehoesjes. Een echte aanrader voor een personaliseerbaar hoesje.

Hoesjes met foto zelf maken

Wil je zelf een telefoonhoesje ontwerpen? Dat kan. Als je creatief bent aangelegd is niets leukers dan je eigen hoesje maken. Denk bijvoorbeeld aan een iPhone 12 hoesje om je gloednieuwe toestel mee te beschermen. Een telefoonhoesje ontwerpen kan van A tot Z online. Bijvoorbeeld door een foto van je hond te plaatsen, een speciale trouwfoto of bijvoorbeeld een foto met allerlei dieren of tekenfiguurhelden. Ben je minder creatief, dan kun je je eigen kleur met naam kiezen. Alles wat je voor ogen hebt is mogelijk, je hebt volledig zelf de controle in handen.

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.