Telefoon aanbiedingen in de maand december

Providers spelen Kerst

De maand december staat bij velen wel bekend als een maand vol gezelligheid, lekker eten en veel cadeaus. Met Sinterklaas, kerstmis en oud en nieuw, is hij volgepropt met leuke evenementen.
Steeds vaker geven winkels en webshops extra kortingen of kleine cadeautjes bij een aankoop in
december. Ook de telecom giganten hebben deze truc doorgekregen. In de maand december krijg je als klant van KPN, Telfort, T-Mobile of Tele2, dit jaar ook een extraatje. Gewoon, omdat het feest is.

T-Mobile

De Sint komt natuurlijk in november al in het land en dit is ook de reden dat T-Mobile niet alleen in december, maar ook in de vorige maand al trakteerde. In deze maanden kregen haar klanten namelijk een 4GB databundel cadeau. Films en series kijken terwijl je onderweg bent met snel 4G internet, is als T-Mobile klant mogelijk.

KPN

KPN heeft ook goed uitgepakt dit jaar. Zijn klanten kunnen in deze feestmaan genieten van een extra databundel van 2GB, ook op het snelle 4G netwerk. Klanten kunnen dus niet alleen extra veel internetten onderweg, maar ook het nieuwste netwerk uittesten. Voor KPN is dit natuurlijk ook voordelig. Hoe meer mensen dit snelle internet bevalt, hoe meer mensen zullen overstappen op 4G netwerk.

Telfort

Ook Telfort verwend zijn klanten deze maand een beetje. 500MB internet wordt er bijgeschreven aan je abonnement. Deze data krijg je één keer, maar kun je wel drie maanden lang gebruiken. Bij de andere providers is de extra data na een maand verdwenen, maar Telfort wil zijn klanten graag nog even na laten genieten van de feestdagen, vandaar deze actie.

Tele2

Als laatste is Tele2 aan de beurt. Vorige maand kregen klanten van Tele2 met een 4G netwerk al een goed bericht, hun databundel werd verdubbeld, zo lang je abonnement loopt. Toch lieten ze het hier niet bij en geven ze ook in de decembermaand nog een extraatje. De 3G-klanten krijgen 1GB extra deze maand en de bundel van de 4G klanten wordt nogmaals verdubbeld.

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.