Stream NLZiet in het buitenland met een VPN

Stream NLZiet in het buitenland met een VPN

In het buitenland NLZiet kijken

NLZiet logo

Net zoals veel andere Nederlandse streamingdiensten kan je NLZiet in het buitenland zeer beperkt kijken. Dat heeft te maken met uitzendrechten. Door deze uitzendrechten mag de NLZiet app alleen binnen de EU streamen.

Hoe controleert de NLZiet app of je binnen de EU bent?

NLZiet controleert je locatie ondermeer door je IP-adres uit te lezen. Een IP-adres krijg je toegewezen door de internetverbinding die je gebruikt. Dus gebruik je internet in Nederland, dan heb je op dat moment een Nederlands IP-adres.

Ga je naar de Verenigde Staten en maak je daar verbinding met internet, dan heb je automatisch een Amerikaans IP-adres. Misschien zie je de oplossing al: Om NLZiet buiten de EU te bekijken moet je je IP-adres veranderen.

NLZiet met een VPN in het buitenland

NLZiet geeft je toegang of blokkeert deze op basis van je IP-adres. Met een VPN app verander je makkelijk en snel je IP-adres. Door je IP-adres te veranderen kan je overal ter wereld NLZiet kijken.

Tegenwoordig zijn VPN apps erg makkelijk in gebruik. Als je een email of WhatsApp kan versturen dan kan je ook een VPN app gebruiken. Hieronder laten we zien welke stappen je moet doorlopen om met een NLZiet in het buitenland te kijken met een VPN.

NLZiet VPN account aanmaken

Let wel op: Veel VPN’s zijn geblokkeerd door NLZiet. Kies daarom altijd een VPN die geverifieerd getest is om NLZiet buiten de EU te kijken.

 • Kies een VPN app uit het overzicht
 • Registreer je account bij betreffende VPN provider
 • Download en open de VPN app op het apparaat waarop je NLZiet wil kijken
 • Kies de juiste (Nederlandse) VPN server in de app
 • Maak verbinding

Nadat je alle stappen doorlopen hebt kan je de NLZiet app openen en beginnen met kijken. Naast een VPN heb je natuurlijk wel gewoon een NLZiet abonnement nodig. Een VPN geeft je niet zomaar gratis toegang tot alle streamingdiensten. Een VPN zorgt er alleen voor dat je een IP-adres uit het juiste land hebt.

FAQ: Als NLZiet het ook met VPN niet doet

Schakel locactievoorzieningen uit

Naast het controleren van je IP-aders gebruikt NLZiet een aantal andere controles om je locatie te bepalen. Schakel locatievoorzieningen altijd uit om te voorkomen dat de NLZiet app je locatie uitleest. Ook als je locatievoorzieningen hebt uitgeschakeld heb je een VPN nodig. Locatievoorzieningen veranderen je IP-adres namelijk niet.

Gebruik WIFI en geen mobiel internet

Sommige apps checken je locatie door GPS signalen uit te lezen. Gebruik daarom bij voorkeur alleen WIFI of vast internet. Met vast internet zal de NLZiet app de GPS-gegevens niet raadplegen om je locatie te controleren.

Tip: Kijk ook andere Nederlandse streamingdiensten in het buitenland met een VPN

NLZiet is slechts één van de vele streamingdiensten die je in het buitenland met een VPN kan bekijken. Populaire apps zoals Ziggo Go en KPN ITV Online hebben dezelfde blokkade als NLZiet. Deze blokkade is met een VPN makkelijk te omzeilen. Bekijk alle Nederlandse streamingdiensten die je met een VPN kan deblokkeren en geniet overal ter wereld van je favoriete programma’s!

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

1 comment

 • Op de site van NLZiet staat:

  Een VPN-verbinding wordt door ons niet ondersteund vanwege geo-blocking. Zolang je kijkt binnen de EU moet NLZIET werken zonder hulpprogramma’s.

  Met mijn VPN verbinding aan wil NLZiet inderdaad niet werken.

  Groet,
  Pieter

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.