Apple iPhone 11 hoesjes kopen

Nieuw: Apple iPhone 11 hoesjes

Het is bijna zover, binnenkort zal Apple de nieuwe iPhone 11 toestellen introduceren. Hoe zal die eruitzien? Hoeveel toestellen zullen ze presenteren? Zal het wel de Apple iPhone 11 heten? De antwoorden op deze vragen zullen we hopelijk zo snel mogelijk krijgen!

Wat we wel weten, is dat een mooie smartphone van Apple goed beschermd moeten worden. Want niemand wilt dat een nieuwe iPhone kapot gaat. Je hebt het vast wel eerder gehoord: ‘Mijn scherm is gebroken’ of ‘ik heb mijn telefoon laten vallen’ etc. Daarom maken we altijd gebruik van een telefoonhoesje.

Een telefoonhoesje is een echte musthave voor elke smartphone gebruiker. Zo voorkom je schade zoals waterschade en krassen aan je smartphone scherm. Het is namelijk erg duur om een scherm te repareren of vervangen. Je kunt beter schade voorkomen met een betaalbare smartphonehoesje.

Ben jij van plan om de nieuwe Apple iPhone te kopen? Dan raden we aan om nu alvast een iPhone 11 hoesje te kopen. Hoesjesdirect.nl heeft al een mooie collectie iPhone 11 telefoonhoesjes in hun assortiment.

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten telefoonhoesje te koop. Dan kan het soms lastig zijn om de perfecte hoesjes voor jouw smartphone te vinden. In deze blog geven we advies over de diverse soorten hoesjes waar je tegenwoordig uit kunt kiezen.

iPhone 11 bookcases of flipcases zijn ideaal omdat je hiermee de voor- en achterkant van je iPhone beschermd. Het heet een bookcase omdat je het hoesje open maakt net als een boek. Bookcases oftewel flipcases hebben vaak extra ruimte om pasjes en briefgeld te bewaren. Ideaal als je op vakantie gaat of even snel boodschappen moet doen en niet een tas wilt meenemen, zo heb je alles direct bij de hand.

Siliconen hoesjes / softcase

Een siliconen hoesje is zoals de naam het al zegt een hoesje gemaakt van siliconen. Door het materiaal heb je een goede grip en glijd je smartphone niet uit je handen. Siliconen hoesjes zijn vaak ook shockproof zodat bij een val jouw iPhone niet de grond raakt maar eerst het hoesje.

Hardcases

iPhone 11 hardcases zijn extra stevige hoesjes om jouw nieuwe iPhone 11 optimaal te beschermen bij een ongelukje. Hardcases zijn vaak gemaakt van een stevig robuust materiaal om elke val of stoot te kunnen overleven. Laat jij vaak je iPhone vallen? Kies dan voor een hardcase met bumper.

Ga jij een iPhone 11 kopen? Of wacht je het nog af?

Gastblogger Smartphone Trends

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.