iPhone 8 abonnement kopen

De iPhone 8 kopen: met of zonder abonnement?

De iPhone 8 is officieel gelanceerd in Nederland. Dit betekent dat ook jij deze nieuwe telefoon van Apple kunt kopen. Wil je de iPhone 8 kopen, maar twijfel je of je het toestel los of met abonnement aan moet schaffen? Dan helpen wij je graag de beste keuze te maken. In dit artikel lees je wat de voordelen zijn van het kopen van een los toestel, maar ook wat de voordelen zijn van het afsluiten van een iPhone 8 abonnement.

De iPhone 8 los kopen

Koop je de iPhone 8 los, dan betaal je alleen de prijs van het toestel. Vervolgens sluit je een goedkoop sim only abonnement af. Dit abonnement gebruik je in combinatie met jouw iPhone 8, simpelweg door het telefoonkaartje in je nieuwe telefoon te doen. Heb je al een sim only abonnement? Dan doe je jouw simkaartje in de iPhone 8 en je kunt deze telefoon direct gebruiken.

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het los aanschaffen van een iPhone 8 van Apple. Het eerste en belangrijkste voordeel van het los kopen van dit toestel, is dat je geen hoge abonnementskosten hoeft te betalen. Het gemiddelde sim only abonnement kost je maandelijks 20 tot 40 euro. Het gemiddelde abonnement met iPhone 8 is veel duurder, aangezien je in dit geval ook voor de telefoon betaalt. Je moet flink wat investeren om de iPhone 8 los te kopen, maar hierna bespaar je iedere maand wel een flinke smak geld.

Een ander voordeel van het los kopen van de iPhone 8, is dat je in dit geval geen lening afsluit. Een telefoonabonnement met duur toestel wordt sinds kort als een lening gezien. Deze lening wordt ook geregistreerd bij het Bureau Kredietregistratie en kan bijvoorbeeld het kopen van een huis moeilijker maken. Wil je dit voorkomen? Dan koop je jouw telefoon los, want in dit geval sluit je geen lening af.

De iPhone 8 met abonnement aanschaffen

Het los kopen van de iPhone 8 heeft enkele voordelen, maar het afsluiten van een iPhone 8 abonnement heeft ook zeker bepaalde pluspunten. Ten eerste kun je de hoge kosten van de iPhone 8 gemakkelijk spreiden door een Apple iPhone 8 abonnement aan te schaffen. Heb je niet voldoende spaargeld om de telefoon los te kopen, maar wil je de iPhone 8 wel graag hebben? Dan sluit je een abonnement af om de kosten van de telefoon over enkele maanden te spreiden.

Daarnaast zijn er vele verschillende iPhone 8 abonnementen. Door het grote aanbod abonnementen, vind je altijd wel een iPhone 8 abonnement dat bij jou past. En vind je het belangrijk dat je niet te veel betaalt voor jouw iPhone 8 abonnement? Dan vergelijk je abonnementen met elkaar, want zo vind je zowel het beste als het goedkoopste iPhone 8 abonnement.

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.