Gadgets verkleed als sieraad

Gadgets verkleed als sieraad

Gadgets in de vorm van wearables zijn in korte tijd ontzettend populair geworden: als we de reclames moeten geloven is een activity tracker of sportarmband het enige dat je nodig hebt voor een gouden toekomst. Natuurlijk zijn deze accessoires erg functioneel, maar als we kijken naar andere punten blijkt dat er nog best een hoop winst valt te behalen. Onderaan de streep wordt bijvoorbeeld duidelijk dat alle modellen vrijwel dezelfde vormgeving hebben en zelfs dezelfde functies. Zo wordt het nog een hele uitdaging om een onderscheidende en enigszins modieuze gadget uit te zoeken. Om je op weg te helpen hebben we hieronder een lijstje gemaakt met zowel trendy als praktische wearables.

Stay tuned
Met de Helix Cuff als armband ben je overal voorzien van muziek, maar dan zonder het gedoe van oordopjes die in de knoop raken. De armband is in meerdere kleuren verkrijgbaar, heeft een fashionable design en functioneert als opbergplaats voor jouw draadloze oortjes. Zo hou jij je earpods altijd dicht bij je én ben je voorzien van een trendy accessoire!

De chip armband

Wat krijg je als je een sportieve armband combineert met een NFC chip? De NFC-Bracelet! Deze armband maakt het gebruik van je smartphone net een stukje comfortabeler: persoonlijke gegevens uitwisselen of instellingen aanpassen, alles gaat super snel en gemakkelijk. Dit is allemaal mogelijk dankzij de drie speciale chips die in het materiaal verwerkt zijn, die je helemaal op je eigen wensen kunt afstemmen. Het enige wat je hoeft te doen is je telefoon even langs de gadget halen en het switchen tussen apps, berichtjes versturen of een wekker instellen kan voortaan via de armband.

Pen en armband in één

Hij is trendy, praktisch én de allereerste van zijn soort: de Vertipen. Dit supermoderne sieraad is een kruising tussen een stylus pen en een armband! De accessoire is in no-time te transformeren en zorgt ervoor dat jij je telefoon of tablet altijd en overal nauwkeurig kunt bedienen, of je ‘m nou gewoon in je hand hebt of dat ‘ie in de autolader staat. Ook is het probleem van de stylus pen die kwijt is direct opgelost, omdat je de armband altijd om je pols kunt dragen.

Bracelet extra tough

Als jij fan bent van survival gear en zakmessen is de Leatherman Tread iets voor jou. Deze praktische armband is een productie van het wereldberoemde fenomeen Leatherman en heeft bijna 30 handige functies! Hiermee ben je dus altijd voorzien van het gereedschap dat je nodig hebt. Het sieraad is robuust vormgegeven en mag gewoon worden meegenomen in het vliegtuig. Ondanks dat deze gadget niet direct tot de meest voor de hand liggende telefoon accessoires behoort, mag hij zeker niet ontbreken in jouw rijtje met must-haves!

Opladen in stijl

Het woord multifunctioneel is deze NIFYYX armband op het lijf geschreven. In deze stijlvolle armband zit niet alleen een USB-kabel verwerkt, maar de gadget dient ook daadwerkelijk als powerbank. Je maakt je outfit compleet en hoeft tegelijkertijd nooit meer een powerbank of lader mee te zeulen. Dankzij de mooie chique vormgeving van de armband kun je ‘m overal bij dragen. Het enige dat je nodig hebt is een hoesje om je telefoon, een glazen screenprotector op het beeldscherm en deze gave gadget, en jij bent klaar om op pad te gaan!

Zoals je ziet zijn er gadgets beschikbaar voor iedere stijl en bieden ze meer dan genoeg mogelijkheden. Welke handige wearable staat bovenaan jouw wensenlijstje?

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.