Films kijken met Google Play dat doe je zo

Films kijken met Google Play: dat doe je zo!

Heb je de streamingdiensten Netflix en Videoland inmiddels helemaal uitgespeeld of ben je gewoon op zoek naar een ander aanbod van films? Neem dan eens een kijkje bij Google Play Films.

Het aanbod van Google Play bestaat namelijk niet alleen uit apps en spelletjes, maar ook uit films die je voor een leuk bedrag kunt huren of kopen. Met een Google Play card regel je razendsnel films als A Star is Born, Venom en Mamma Mia: Here We Go Again. Dat betekent dat je de nieuwste films gewoon vanaf de bank kunt bekijken. Hoe Google Play Films werkt? Dat leggen we graag aan je uit.

Schaf een Google Play card aan en bekijk Google Play films

Stap 1: Zoek jouw favoriete film

Het aanbod van is enorm! Gelukkig kun je het jezelf wat makkelijker maken door alleen naar de meest populaire films te kijken of te filteren op genre. Kies bijvoorbeeld eens voor een spannende horrorfilm of juist voor een interessante documentaire. Het aanbod bestaat uit zowel recente films als films die al wat jaren meegaan. Wanneer je een leuke film hebt gevonden, kun je op de filmpagina zelf de prijzen voor het huren en kopen vinden, net zoals wat meer informatie over de film en recensies van andere Google-gebruikers.

Stap 2: Schaf een Google Play card aan

Een veilige manier om te betalen voor jouw uitgekozen film is met een giftcard. Deze koop je natuurlijk bij Opwaarderen.nl. Je kunt voor Google Play Films kiezen uit verschillende bedragen en zodra je de giftcard hebt betaald, kun je de code direct in jouw email vinden.

Stap 3: Voeg de Google Play card toe aan jouw account

Het zal niet lang meer duren voordat jij jouw favoriete film kunt gaan bekijken. Je hoeft alleen nog maar de net ontvangen code toe te voegen aan jouw account en te kiezen of je de film gaat huren of kopen. Wanneer je een film huurt, heb je 30 dagen de tijd om de film te starten en 48 uur om te film af te kijken zodra deze is gestart.

Natuurlijk wil jij de film gewoon in één keer bekijken, maar mocht er onverwachts iets tussen komen, dan is dat geen probleem. Wanneer je een film koopt, dan heb je altijd toegang tot de film en zit je niet vast aan bovenstaande tijdslimieten. Dat is handig wanneer je de film vaker gaat kijken.

Stap 4: Bekijk de film

Nu je heel gemakkelijk de film hebt betaald met een giftcard van Opwaarderen.nl, kun je eindelijk gaan kijken. Pak een grote bak popcorn of een krakende zak chips, en geniet van jouw favoriete film op televisie, tablet of telefoon. De films zijn namelijk op alle apparaten via jouw Google account te bekijken. Met Google Play Films zul je je dus nooit meer vervelen, waar je ook bent. Welke film ga jij bekijken?

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.