De beste kortingsacties op VPN providers

De beste kortingsacties op VPN providers

Vorige week gaven je al een paar VPN kortingscodes maar vanaf deze week houden we je altijd up-to-date met de beste deals. Wil je korting op een aanbieder die er niet bij staat? Laat een bericht achter in de comments dan zoeken wij de beste deal voor je!

ExpressVPN kortingsacties

ExpressVPN is juridisch gevestigd in Panama. Deze aanbieder is niet goedkoop maar levert wel een ijzersterke dienst. Als het op anonimiteit aankomt is dit bewezen de beste keus. Dat bleek na de moordaanslag op een Russische ambassadeur in Turkije. Alle sporen wezen naar servers van deze aanbieder maar door de (bewezen!) no-logging beleid vonden Turkse politiediensten geen bruikbare data op de inbeslag genomen servers.

nordvpn-korting-horizontal

Er loopt al langere tijd een standaardactie: 35% korting bij een jaarabonnement. Via vpnservice.nl krijg je daar bovenop nog meer korting waardoor het percentage oploopt tot 48%. Bovenop een jaarabonnement krijg je dan 3 maanden gratis. Normale prijzen van deze aanbieder zijn 12,95 per maand maar bij deze actie is het omgerekend slechts 6,67 per maand. Dat is meer dan 48% korting!

Cyberghost kortingsacties

Cyberghost is onderdeel van KAPE Technologies, moederbedrijf van onder andere Zenmate VPN en Intego. Oorspronkelijk is deze aanbieder een Roemeens bedrijf en valt juridisch gezien nog steeds onder deze jurisdictie. Zelfs met reguliere prijzen is Cyberghost VPN al een prijsvechter maar door langere abonnementen aan te bieden geeft deze aanbieder zeer hoge kortingen weg.

cyberghost-korting-horizontal

Bij een jaarabonnement is deze aanbieder al spotgoedkoop (omgerekend €5,29 per maand) maar bij de 3 jaar deal betaal je omgerekend nog maar €2,75 per maand. Prijs- kwaliteitsverhouding is goed genoeg al blijft de helpdesk niet het sterkste punt.

NordVPN kortingsacties

NordVPN is één van de bekendste aanbieders van 2019. Volgens eigen onderzoek claimen ze zelfs dé bekendste aanbieder te zijn. Of dat nou waar is of niet neemt niet weg dat de prijs- kwaliteitsverhouding zeer goed is. Voor een dubbeltje op de eerste rij zitten is wel degelijk mogelijk, zeker als je de NordVPN kortingsacties gebruikt.

nordvpn-korting-horizontal

Maandprijzen zijn normaal iets boven de €10,- per maand. Bij een jaarabonnement gaat daar al 41% vanaf. De grootste besparing krijg je door een 2- of 3- jarig NordVPN abonnement te kopen. Daarbij krijg je 58 en zelfs 70%(!) korting.

VyprVPN kortingsacties

VyprVPN is behoort niet tot de bekendste aanbieders maar toch leveren ze een zeer goed product. Ondanks liet het bedrijf met succes een onafhankelijke audit uitvoeren om de no-logging policy vast te leggen. In het verleden logde deze aanbieder wel maar gelukkig luisteren ze naar de markt.

vyprvpn-korting-horizontal

Kosten van een VyprVPN abonnement beginnen bij 12,95 per maand maar bij een jaarabonnement gaat daar flink wat vanaf waardoor je omgerekend slechts 6,67 per maand kwijt bent.

Goose VPN kortingsacties

Goose VPN is één van de weinige Nederlandse aanbieders. Dat lijkt een leuk idee maar privacy technisch gezien is dat minder slim dan je denkt. Daarvoor kan je namelijk beter een dienst buiten je eigen jurisdictie gebruiken. Voor streaming en unblocking werkt Goose VPN redelijk goed maar de prijs- kwaliteitverhouding kan stukken beter.

goose-vpn-korting-horizontal

Wil je toch een Goose VPN abonnement met korting scoren? Dan is dit de deal: Normale prijs per maand bij een maandabonnement: €12,99. Bij een 2-jarig abonnement betaal je omgerekend nog maar €2,99 per maand.

Surfshark kortingsacties

Surfshark is een nieuwkomer in het VPN landschap. Ondanks een truckload aan features en een goede klantenservice is het één van de goedkoopste aanbieders op dit moment. Zo kan je op een onbeperkt aantal apparaten tegelijkertijd gebruiken en heeft deze aanbieder een goede no logging policy.

Normaalgesproken starten prijzen vanaf ongeveer 10 euro per maand maar bij een 2-jarig abonnement loopt de abonnementsprijs terug tot €1,79 per maand. Omgerekend scheelt dat meer dan 80%. Ook bij een 1-jarig abonnement krijg je een goede deal met 50% korting.

surfshark-korting-horizontal

Tunnelbear kortingsacties

Deze aanbieder heeft naast een beperkte gratis dienst van 500 mb per maand een nette kortingsactie op jaarabonnementen. Normaalgesproken zijn de kosten $9,99 per maand maar bij een jaarabonnement haalt Tunnelbear daar de helft vanaf. Daarmee krijg je de mogelijkheid om 5 apparaten tegelijkertijd de verbinden en toegang tot alle servers van deze aanbieder.

tunnelbear-korting-horizontal

Buffered kortingscodes

Buffered is begonnen met de focus op streaming, vandaar de naam. Terwijl de markt groeide heeft deze aanbieder de focus verlegd om een breder publiek te kunnen bedienen. Normaalgesproken is het goedkoopste Buffered abonnement een fikse $12.99 per maand. De pijn is te verzachten met een jaarabonnement waardoor de prijs al daalt naar $6,95. Voor de echte koopjesjagers is er een 2-jarig Buffered abonnement voor omgerekend slechts $4,12 per maand.

buffered-korting-horizontal

ProtonVPN kortingscodes

Terwijl ProtonVPN een uitstekende gratis dienst heeft is er tegen betaling een nog betere service verkrijgbaar. Standaardprijzen van het Basic abonnement zijn 5 dollar per maand. Door een jaarabonnement te kiezen gaat de prijs minimaal omlaag naar 4 dollar.

Ook bij het Plus abonnement is de korting ver te zoeken. Maandelijks kost deze variant 10 dollar, bij een jaarabonnement gaat daar slecht 2 dollar vanaf. Niet de beste kortingsactie…

protonvpn-korting-horizontal

IVPN kortingsacties

IVPN is één van de duurste aanbieders op de markt. Niet voor niks, want dit is de VPN die iedereen zou moeten gebruiken. Deze aanbieder is gebrand op de privacy en beveiliging van de gebruiker, veel meer dan de concurrenten. Bij een maandabonnement betaal je 15 (!) dollar. Wil je een iets vriendelijkere prijs, dan zit je al snel aan een jaarabonnement vast. Zelfs dan is IVPN niet de goedkoopste (omgerekend $8,33 per maand).

ivpn-korting-horizontal

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.