Manieren om op je telefoon te betalen

5 Manieren om op je telefoon te betalen

Op het moment dat je online iets wilt kopen of ergens geld voor nodig hebt, kan het erg handig zijn om via je telefoon te betalen. Er is steeds meer mogelijk met de telefoon tegenwoordig. Dit komt omdat het digitale tijdperk zich steeds verder uit breidt. Er zijn veel manieren waarop je met je telefoon kunt betalen. Deze manieren zijn ook op verschillende manieren toe te passen.

Online bankieren

De makkelijkste manier om op je telefoon te betalen is door middel van online bankieren. Dit is een veilige manier om te betalen via je telefoon. Als je bijvoorbeeld gebruik maakt van een casino zonder registratie op je telefoon, kan online bankieren de beste manier zijn om hier geld op te kunnen storten.

Door middel van online bankieren kun je makkelijk je saldo zien. Verder kun je hierdoor ook erg makkelijk het geld over maken. Ook is het mogelijk om te betalen door middel van betaallinks op het internet. Dit is een makkelijke manier om geld over te maken naar een andere partij.

Een smart pass

Bij online bankieren hoort tegenwoordig ook een smart pass. Een smart pass is een bankpas die je op je telefoon kunt zetten. Deze werkt het zelfde als een normale bankpas.

Een smart pass wordt geactiveerd op het moment dat je deze aan klikt in het scherm van de online bankieren app van jouw bank. De smart pass kun je gebruiken bij fysieke pinautomaten. Op het moment dat er een contactloze mogelijkheid is, is het mogelijk om een smart pass te gebruiken in plaats van je normale pas.

Bitcoin

Eén van de veiligste en discrete manieren om te betalen is door middel van de Bitcoin. De Bitcoin is een crypto currency. Een crypto currency is een online munt die versleuteld wordt door anderen en gedecentraliseerd is. Dit houdt in dat er geen centrale autoriteit is die alles in de gaten houdt.

Als je zonder problemen geld over wilt maken, kun je dit doen door middel van de Bitcoin. Tegenwoordig wordt de Bitcoin steeds populairder. Dit maakt dat veel bedrijven tegenwoordig ook betaling door middel van Bitcoin aanbieden.

Andere crypto

Er zijn ook veel verschillende andere crypto currency. Deze online munten zijn een stuk minder bekend dan de Bitcoin. Echter bieden veel bedrijven ook betaling aan door middel van andere crypto currency. Bij andere crypto currency moet je denken aan munten zoals Ethereum of Lateien.

Aangezien deze munten een stuk minder bekend zijn, zijn er minder bedrijven die betaling door middel van andere crypto currency aan bieden. Hierom moet je vaak een goed bedrijf uit kiezen als je door middel van deze andere munten wilt betalen.

PayPal

Het is ook erg makkelijk om door middel van PayPal te betalen. Pay Pal is een soort online bank die de meeste internationale websites ondersteunen. Dit komt omdat sommige online webshops of websites niet alle banken ondersteunen. Pay Pal is hiervoor een nuttige manier om wel goed te kunnen betalen.

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.