4 redenen om voor een sim only abonnement te kiezen

4 redenen om voor een sim only abonnement te kiezen

Is het voor jou de hoogste tijd om een nieuw telefoonabonnement af te sluiten? Voldoet je huidige telefoon echter nog aan alle wensen? Dan is het uitermate interessant om een naar een sim only abonnement te kijken. Met een dergelijk abonnement ben je flexibel, kan je gebruik blijven maken van je huidige telefoon (en huidige nummer) en kan je ook nog eens kosten besparen. Het afsluiten van een sim only abonnement is namelijk vele malen voordeliger dan het afsluiten van een regulier telefoonabonnement inclusief afbetaling voor een telefoon.

Klinkt bovenstaande bij jou als muziek in de oren? Wij hebben 4 redenen voor jou verzameld waarom het uiterst interessant is om eens naar een sim only abonnement te kijken.

Reden 1: kosten besparen

Door voor een sim only abonnement te kiezen, kan je behoorlijk wat kosten besparen. Ideaal voor de periodes waarin het economisch iets minder loopt, maar ook ideaal voor de periodes waarin je juist voldoende geld te besteden hebt. Een sim only abonnement kost simpelweg een stuk minder geld, waardoor je het bespaarde geld aan nóg leukere dingen uit kunt geven.

Reden 2: makkelijk af te sluiten

Het afsluiten van een sim only abonnement kost geen enkele moeite. Via het internet kan je de verschillende abonnementen met elkaar vergelijken, waarna je direct het juiste abonnement af kunt sluiten. Bij het afsluiten kan je de gewenste startdatum invoeren en kan je ook voor nummerbehoud kiezen. Het nummerbehoud is zelfs mogelijk als je naar een andere provider overstapt.

Reden 3: flexibel

Met een sim only abonnement ben je onwijs flexibel. Veel van deze abonnementen zijn namelijk maandelijks opzegbaar, waardoor je het abonnement moeiteloos op je (nieuwe) situatie aan kunt passen. Je bent hierdoor verzekerd van een telefoon én een abonnement die perfect aansluiten op je huidige situatie. Is je huidige telefoon aan vervanging toe? Wil je daardoor weer voor een abonnement inclusief telefoon gaan? Met een sim only abonnement kan je moeiteloos switchen. Ideaal in deze hectische en dynamische maatschappij.

Bijkomend voordeel is dat je ook de samenstelling van het sim only abonnement aan kunt passen. Heb je komende maand bovengemiddeld veel internet nodig? Geen probleem. Dan stel je de internetbundel voor één maand gewoon even omhoog. Met een sim only abonnement ben je gedurende de looptijd van het contract flexibel.

Reden 4: goed voor het milieu

Wist je dat het fabriceren van nieuwe telefoons behoorlijk belastend voor het milieu is? Dat geldt onder meer voor de accu van de telefoon; het fabriceren van een accu vergt de nodige grondstoffen en is behoorlijk arbeidsintensief. Door je huidige telefoon langer te behouden, ben je dus ook goed voor het milieu bezig.

Je huidige telefoon langer behouden gaat uiteraard prima in combinatie met een sim only abonnement.

Na het afsluiten van een sim only abonnement geniet je dus van behoorlijk veel voordelen. Wat houdt jou nog tegen? Vergelijk direct de verschillende sim only abonnementen, kies de gewenste startdatum van het contract en geniet met volle teugen van de bovengenoemde voordelen!

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.