Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 

De Samsung Galaxy S8  is momenteel al te bestellen in Nederland. Officieel verschijnt de S8 pas op 28 april 2017.  De nieuwe Galaxy S8 heeft een langer beeldscherm dan zijn voorgangers. Met een grotere beeldverhouding wordt video’s en foto’s kijken een ware beleving.

De randen van de smartphone zijn kleiner gemaakt waardoor dit mogelijk gemaakt wordt. De vingerafdrukscanner is verplaatst naar de achterzijde van het toestel.

Het nieuwe toestel is voorzien van een 5,8 inch scherm en heeft ronde hoeken, gebogen zijkant en een gebogen onder- en bovenkant zoals ook het geval was bij de S7 Edge. Het SAMOLED-beeldscherm van de Samsung Galaxy S8 heeft een resolutie van 2960 x 1440 pixels.

De Dual Pixel-camera aan de achterzijde van de Samsung Galaxy S8 heeft een 12 megapixel camera en maakt gebruik van een verbeterde beeldverwerking. Zo maak je zowel ‘s morgens als ‘s nachts scherpe foto’s.

Aan de voorzijde van het toestel vindt je een 8 megapixel-camera waarmee je nu zeer scherpe selfies kunt maken door middel van ingebouwde gezichtsherkenning en autofocus.

De Galaxy S8 is waarschijnlijk de snelste smartphone ooit! Het toestel is zelfs 2 keer zo snel als zijn voorganger de Galaxy S7 (Edge). Het toestel draait op het besturingssysteem Android 7.1.1. Nougat. Met dit besturingssysteem maak je altijd gebruik van de nieuwste functies.

Om het toestel snel te ontgrendelen maak je gebruik van de irisscanner.Het nieuwe spraakassistent Bixby helpt je bij vele zaken als het beheren van je agenda en bij eventuele vragen. De Samsung Galaxy S8 is water- en stofbestendig.

Als u het toestel zakelijk gebruikt dan kun je een DEX station bij kopen. Hierop kun je dan een beeldscherm, muis en toetsenbord op aansluiten. Zo kun je de Galaxy S8 omtoveren tot een computer.

Samsung Galaxy S8 abonnement

Kiest u voor een abonnement dan kunt u het nieuwe Samsung paradepaardje tegen een scherpe prijs in huis halen. Via onderstaande vergelijker kunt u alle Galaxy S8 aanbiedingen bekijken. Sluit vandaag nog een abonnement af en geniet van het nieuwe toestel!


Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.