Galaxy Note 7 abonnement

Samsung Galaxy Note 7 review

Samsung Galaxy Note 7 review

Vanaf 2 september 2016 zal de nieuwe Samsung Galaxy Note 7 in de winkels liggen. Wij geven in het kort alle ins en outs over de zesde smartphone uit de Note serie. Op onze website kunt u vanaf die datum alle Samsung Galaxy Note 7 abonnementen vergelijken.

Specs


De Galaxy Note 7 heeft een octa-core-chipset met een kloksnelheid van 2,3 GHz samen met 4 GB werkgeheugen. Verders is de smartphone aan de achterzijde voorzien van een 12 megapixel-camera en aan de voorzijde een 5 megapixel-camera. Verders zien we een 3500 mAh-accu die kan worden opgeladen door middel van quickcharging. Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van een irisscanner. Enige nadeel van de irisscanner is dat het voor mensen met lenzen en een bril lastig is om de smartphone te ontgrendelen. Mocht je geen bril of lens dragen dan werkt de irisscanner perfect en snel.

S Pen


De S Pen wordt ieder jaar vernieuwd en er worden nieuwe functie’s toegevoegd. Dit jaar kun je namelijk met de S Pen gebruiken als vergrootglas om stukjes tekst uit te vergroten. Als je met de S Pen een woord selecteerd dan kun je deze makkelijk vertalen.

Conclusie
Al met al heeft Samsung wederom een toptelefoon geleverd met zijn Samsung Galaxy Note 4. Het scherm is wederom groot te noemen wat weer erg prettig werkt. De irisscanner doet het naar verwachting erg goed mits je geen bril of lens draagt. De prijs voor de nieuwe smartphone zou naar verluidt € 849,- zijn.

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.