Iphone X kopen in Nederland of niet

De iPhone X: wel of niet kopen?

De iPhone X wordt ook wel de meest spectaculaire iPhone in jaren genoemd. Dit is niet voor niets, want dit toestel van Apple ziet er heel anders uit dan de oude iPhones en heeft diverse nieuwe functies. Toch twijfelen veel mensen of ze de iPhone X wel willen kopen. Twijfel jij ook nog of je dit toestel wel aan moet schaffen? Lees dan in dit artikel waarom je de iPhone X wel zou moeten kopen, maar ook waarom je de nieuwe iPhone beter links kunt laten liggen.

Drie redenen om de iPhone X wel te kopen

Er zijn zo veel redenen om de iPhone X te kopen, maar wij lichten de drie belangrijkste redenen graag voor je uit.

Reden 1: de iPhone X ziet er heel anders uit dan zijn voorgangers

Vind je het belangrijk dat jouw nieuwe telefoon er heel anders uit ziet dan je vorige toestel? Dan kun je met een gerust hart de iPhone X kopen. Deze telefoon ziet er namelijk heel anders uit dan zijn voorgangers. Koop je de iPhone X, dan val je echt op tussen de andere mensen met oudere iPhones.

Reden 2: de iPhone X heeft enkele unieke functies

Veel mensen die hebben besloten de iPhone X te gaan kopen, doen dit omdat deze telefoon diverse nieuwe functies heeft. De telefoon heeft niet alleen een OLED scherm (in plaats van een LCD scherm), maar kan bovendien draadloos opgeladen worden. Daar komt nog bij dat je de iPhone X niet ontgrendelt met je vingerafdruk, maar met Face ID. De telefoon maakt een 3D scan van je gezicht en deze scan wordt gebruikt om het toestel te ontgrendelen.

Reden 3: de iPhone X is echt een upgrade

De derde reden om de nieuwe iPhone X aan te schaffen, is omdat deze telefoon een echte upgrade is. Niet alleen ten opzichte van de iPhone 7, maar ook ten opzichte van de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus. De telefoon is wat prijzig, maar je krijgt voor de vrij hoge prijs van de telefoon wel een uniek en revolutionair toestel.

Drie redenen om de iPhone X niet te kopen

Er zijn diverse goede redenen om de iPhone X wel te kopen, maar er zijn ook enkele redenen om dit toestel niet aan te schaffen. We sommen de drie belangrijkste redenen om de iPhone X niet te kopen voor je op.

Reden 1: je vindt het design niet mooi

De iPhone X heeft een heel ander design dan de oudere iPhones. Veel mensen vinden het design van de telefoon mooi, maar dit geldt zeker niet voor iedereen. Vind jij het nieuwe design eigenlijk niet mooi? Dan kun je de telefoon beter niet aanschaffen.

Reden 2: de iPhone X is prijzig

De hoge prijs van de nieuwe iPhone is voor velen de belangrijkste reden om deze telefoon niet aan te schaffen. iPhones waren altijd al vrij prijzig, maar deze nieuwe iPhone wordt wel heel duur verkocht.

Reden 3: de iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn er ook nog

Tot slot kun je er ook voor kiezen om de iPhone X links te laten liggen omdat je de iPhone 8 of de iPhone 8 Plus wil kopen. Deze telefoons zijn iets minder revolutionair, maar zijn wel goedkoper en bovendien ook echte upgrades ten opzichte van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus.

iPhone X

Vanaf €50 per maand
8

Prijs

7.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Prijs/kwaliteit

8.0/10

Pros

  • Glazen smartphone
  • OLED scherm
  • Face ID

Cons

  • Helemaal anders
  • Best prijzig
  • Alternatieven zoals iPhone 8

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.