Apple tv 4

De nieuwste Apple tv

De nieuwe Apple TV: wat kan ik verwachten?

Apple staat nooit stil. Naast een nieuwe versie van het besturingssysteem IOS, het uitbrengen van verschillende versies van de iPhone 6 en een iPad Pro die op ons staat te wachten, komt er ook een nieuwe Apple TV. Vanaf maandag 26 oktober kan deze worden besteld. De Apple TV 4 is hiermee een nieuwe aanwinst voor de liefhebbers en past het goed thuis tussen de andere producten die het bedrijf onlangs uitgebracht heeft. Natuurlijk is het nieuwe model weer verbeterd met de nieuwste snufjes. Hier de redenen waarom jij jouw Apple TV moet inwisselen voor de nieuwste generatie.

Nieuwe snufjes

Het uiterlijk van de Apple TV 4 is bijna gelijk aan zijn voorganger. Dit model is enkel wat hoger, maar over het algemeen is er weinig verschil te ontdekken. De remote heeft echter wel een make-over gekregen en is nu passend bij de Apple TV zelf; mat en glimmend zwart. Ook is in de nieuwe remote Siri ingebouwd en er zijn touch-knoppen aanwezig. De processor van de Apple TV 4 is geüpgraded van een Apple single-core A5 chip naar een Apple dual-core A8 chip, dit zorgt ervoor dat de apps zonder moeite kunnen doordraaien. Ook beschikt dit nieuwe model over een heat sink, wat ervoor zorgt dat het apparaat gekoeld blijft.

Milieuvriendelijk

Een ander aspect wat terug komt bij de Apple TV 4, is dat er gedacht is aan het milieu. Zo heeft de nieuwe Apple TV, geen broomhoudende vlamvertragers, Geen pvc4 en voldoet aan de ENERGY STAR 4.1-norm. De Apple TV Remote beschikt over Arseenvrijglas en Recyclebare behuizing van aluminium. Daarnaast heeft hij geen broomhoudende vlamvertragers en geen pvc4. De materialen waarmee de Apple TV gemaakt is, zijn dus zo min mogelijk schadelijk gemaakt. Leuk om te weten is dat Apple wel meer bezig is met het milieu. Zo kun je tegenwoordig je Apple producten, maar ook andere elektronische apparaten, inleveren. Als de apparaten nog wat waard zijn kun je hier geld voor krijgen. Ook kun je je oude iPod inruilen bij een Apple Store, je ontvangt dan 10% korting op een nieuwe iPod.

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.