Samsung Galaxy A33 kopen

Nieuwe Samsung Galaxy A33 aangekondigd

Onlangs werd tijdens het Samsung evenement een gloednieuwe smartphone aangekondigd. Vanaf 22 april is het mogelijk om de Samsung Galaxy A33 op de kop te tikken. De smartphone beschikt over een super-amoled-scherm, een extra grote batterij en bijzonder snelle software. Het zou zomaar eens de succesvolste release van het jaar kunnen gaan worden en de fans zijn nu gecharmeerd van de nieuwe mobiele telefoon.

5G op de Samsung Galaxy A33

In de afgelopen weken waren er al hardnekkige geruchten dat er een nieuw toestel zou worden aangekondigd tijdens het evenement van Samsung. Er verschenen online diverse afbeeldingen van de smartphone. De Samsung Galaxy A33 betreft een 5G-versie, waarbij zijn voorganger nog over zowel een 4G als een 5G-versie beschikte.

De Samsung Galaxy A33 zal op 22 april in de winkel verschijnen en is ook zeer betaalbaar. De vraagprijs is slechts 369 euro, iets duurder dan de A32. De nieuwe smartphone zal verkrijgbaar zijn in drie verschillende kleuren, namelijk zwart, blauw en geel/oranje. Daarnaast beschikt de smartphone over een 6,4 inch-scherm, 128GB opslagruimte, een viertal camera’s, een 5000 mAh-batterij en is de telefoon vanzelfsprekend waterdicht. De gebruiker kan de telefoon unlocken door gebruik te maken van een vingerafdrukscanner.

Super Amoled


Een van de grootste pluspunten van de Samsung Galaxy A33 is het super-amoled-scherm. Het maakt de smartphone ook zeer geschikt voor gamers die willen genieten van een haarscherp beeld. Zelfs bekende spellen zoals FIFA, Candy Crush,  Club 2000 en Call of Duty mobile kan de gebruiker optimaal spelen op de Samsung Galaxy A33. Vanzelfsprekend kan jij ook series en films streamen op het splinternieuwe toestel.

Batterij

De Samsung Galaxy A33 zal ook bijzonder lang meegaan met een volle batterij. Dat komt omdat de smartphone beschikt over een 5000 mAh-batterij, oftewel een extra grote batterij. Een powerbank zou je dus niet snel nodig hebben. Daarnaast kan de gebruiker het toestel gemakkelijk snel opladen. De koper ontvangt uitsluitend een usb-kabeltje en zal zelf een adapter moeten aanschaffen. Dat is een keuze die Samsung heeft gemaakt vanwege milieuredenen.

Android 12

De Samsung Galaxy A33 zal draaien op Android 12 en zal worden voorzien van een viertal versie-updates. Extra pluspunt is het feit dat het toestel voor een periode van vijf jaar zal worden voorzien van beveiligingsupdates. Dat is vrij uniek in de wereld van de smartphones. Het is vooralsnog onduidelijk of er speciale acties worden gelanceerd omtrent de release van de Samsung Galaxy A33. 

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.