Samsung Galaxy S9 preview

Uitgelekt: Samsung Galaxy S9 krijgt unieke camera

Er is nog niet zo veel bekend over de nieuwe Samsung Galaxy S9, maar de geruchtenmolen begint nu toch langzaam op gang te komen. Volgens de laatste geruchten zou de opvolger van de Samsung Galaxy S8 een camera krijgen die met maar liefst duizend frames per seconde in slow-motion kan filmen.

Super slow-motion camera voor Samsung Galaxy S9

Smartphonefabrikanten als Apple, Samsung en Sony hebben moeite elkaar bij te houden. Omdat de concurrentie op de markt zo groot is, moeten de merken steeds iets nieuws bedenken om consumenten mee te imponeren. Voor de Samsung Galaxy S9 heeft Samsung een nieuwe manier bedacht om het publiek voor zich te winnen. Zo krijgt deze telefoon een super slow-motion camera. Volgens ingewijden kan deze camera rond de duizend frames per seconde in slow-motion filmen.

Sony is tot nu toe erg succesvol met het introduceren van revolutionaire camera’s op smartphones. Waar Apple en Samsung zich meer met andere dingen bezig houden, hebben de telefoons van Sony al jaren hele goede camera’s. Nu lijkt Samsung ook meer deze kant op te willen gaan. Volgens ingewijden wordt er hard gewerkt aan een slow-motion camera die nog beter moet zijn dan de slow-motion camera van Sony.

Samsung Galaxy S9: wanneer is de release?

Het is nog niet bekend wanneer de Samsung Galaxy S9 precies op de markt wordt gebracht. Volgens diverse bronnen wil Samsung de nieuwe telefoon in januari presenteren. Het is niet duidelijk of het merk deze deadline kan halen. Om de super slow-motion camera in het toestel te kunnen verwerken, is er namelijk een speciale chip nodig. Deze chip wordt pas in oktober in productie genomen. Of Samsung de release deadline van januari 2018 gaat halen, is dus nog even afwachten. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar de Samsung Galaxy S9 met de unieke super slow-motion camera.

Geen zin om te wachten op de Samsung Galaxy S9? Koop dan nu de Samsung Galaxy S8 voor een lage prijs of pre-order de Galaxy S9.

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.