Release datum nieuwe Nexus 5 van LG

Release datum Nexus 5

Op 29 september verschijnt de nieuwe Nexus 5 van LG. Het toestel zou voorzien zijn van een 5,2 inch scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De nieuwste smartphone van LG zou op een Snapdragon 808 processor draaien met 3 GB werkgeheugen.

Specificaties

Aan de achterzijde van de nieuwe Nexus 5 vinden wij een 13 megapixel-camera met optische beeldstabillisatie terug. Aan de voorzijde is een 5 megapixl-camera te vinden. Het besturingssysteem zal gebruik gaan maken van Android 6.0, welke rond die tijd gereleased zal worden.
De smartphoe zouook voorzien zijn vaneen vingerafdrukscanner.

Rgbw-sensor

Een nieuw gerucht wat zich de onde doet is dat de Nexus 5 uitgerust zouworden met een rbw-camersensor. Deze moet ervoor zorgen dat er betere foto’s gemaakt kunnen worden bij minder licht. Dit wordt geealiseerd door een witte pizel toe te voegen aan de bestaande rode, groene en blauwe pixels. Deze sensor zien we namelijk ook terug in de Huawei P8.

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.