Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge prijs.

Prijskaartje Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zijn bekend.

Prijskaartje Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge


Naar alle verachting worden de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge gepresenteerd op 21 februari 2016. De verwachting is dat de 2 nieuwe telefoons van Samsung op 11 maart 2016 te verkrijgen zijn. Het prijskaartje van de 2 nieuwe Samsung smartphones zou naar verluidt € 699,- en € 799,- zijn.

De smartphones worden voorzien van een Exynos 8890 processor. De kopers die de nieuwe smartphones voor 1 maart 2016 pre-orden ontvangen een gratis Gear VR-headset t.w.v. € 100,- Samsung staat erom bekend om klanten die pre-orden cadeaus weg te geven. Zo ook gebeurde dit de afgelopen jaren.

Specificaties


De smartphones zullen naar verwachting voorzien zijn van een aluminium behuizing die daarnaast ook nog eens stof-en waterbestendig zal zijn. In de toestellen zit 3 of 4 GB aan werkgeheugen. Het formaat van het scherm is 5.1 inch voorzien van een quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels.
De foto’s worden gemaakt in 12 en 5 meagapixels. De inhoud van de batterij van de Samsung smartphones zal 3000 mAh zijn. De Galaxy S7 Edge zal een grotere batterij krijgen van 3600 mAh.

Kleuren


De smartphones van Samsung worden geleverd in 3 kleuren namelijk zwart, wit en goud. De opslagcapaciteit is verder uit te breiden via een Micro SD-kaart.

Zodra de nieuwe Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge verkrijgbaar zijn in Nederland kunt u alle Galaxy S7 abonnementen vergelijken op onze website.

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.