Prijs telefoon abonnement in Nederland gemiddeld qua prijs

Prijs telefoonabonnement in Nederland gemiddeld qua prijs

Uit een onderzoek van Telecompaper komt naar voren dat telefoonabonnementen in Nederland niet zo duur zijn vergeleken bij telefoonabonnementen in het buitenland. Tussen de meeste EU landen zijn de prijsverschillen erg hoog. Van de 16 Europese landen bleek Nederland gemiddeld goedkoper te zijn dan de meeste landen. Dit geld vooral bij een abonnement met een premium telefoon.

Het duurst zijn de telefoonabonnementen in Portugal en Griekenland, daarnaast zijn telefoonabonnementen in België en Zwitserland ook relatief duur.

De aller goedkoopste telefoonabonnementen kun je verkrijgen in Oostenrijk, Frankrijk, Engeland en Scandinavië. Uit het halfjaarlijks onderzoek van Telecompaper is naar voren gekomen dat de abonnementen over het geheel zijn gedaald.

In Denemarken kost een Sim only abonnement met 1000 belminuten en 2 GB aan data slechts € 19,- In Griekenland betaal je zelfs een bedrag van € 101,- per maand. Zo zie je maar eens hoe groot de verschillen in Europa zijn.

Telefoonabonnementen vergelijken

Om nu tot het goedkoopste telefoonabonnement te komen is het erg raadzaam om telefoonabonnementen van diverse aanbieders onderling te vergelijken. Ga vooral eerst bij uwzelf na wat u denkt nodig te hebben aan data en belminuten per maand en stem hier uw abonnement op af.

Op onze website kunt eennvoudig abonnementen vergelijken van verschillende merken smartphone. U ziet direct welk smartphone abonnement het beste bij uw interesses past. Vergelijk de prijzen en vind het goedkoopste telefoonabonnement.

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.