iPad Pro

Presentatie Apple iPad Pro en de Apple Pencil.

Presentatie Apple iPad Pro en de Apple Pencil.

Dit jaar komt Apple met het nieuwe iPad model de iPad Pro genaamd. De tablet heeft een scherm van 12,9 inch en een resolutie van 2732 x 2048 pixels. De nieuwste iPad Pro draait op de A9X-processor, welke twee maal zo snel is als de iPad air van vorig jaar.

Volgens Apple bedraagt de accuduur maar liefst 10 uur. De 4 speakers van de iPad Pro zorgen voor een goedverdeeld geluid over de iPad. De dikte van de iPad Pro is 6,9 millimeter dik.

Er werd een hoesje getoond met een fysiek toetsenbord erin verwerkt. Aan de achterzijde zit een standaard die de iPad recht op laat staan tijdens je gebruik.

Voor de iPad Pro heeft men een Apple Pencil ontworpen. Met de iPad Pro Pencil kun je dikke lijnen tekenen door er harder op te drukken. De app-ontwikkelaars kunnen dit gaan inbouwen in hun nieuwe apps.

 iPad Pro video

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=SIFzXVwmEuE[/embedyt]

Ipad Pro kleuren

De iPad Pro verschijnt in 3 kleuren, zwart, grijs en goud.

iPad Pro prijzen

De nieuwe iPad met 32 GB opslag gaat 799 dollar kosten, de 64 GB kost 949 dollar en tot slot kost de 128 GB 1079 dollar. De Apple Pencil gaat 99 dollar. Daarnaast is de toetsenbordcover verkrijgbaar vanaf 169 dollar.

Later zullen de Nederlandse prijzen bekend gemaakt gaan worden.

 

 

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.