Nieuwe foto’s van de Blackberry Venice online verschenen

Nieuwe foto’s van de Blackberry Venice online verschenen

Afgelopen zaterdag zijn er opnieuw nieuwe foto’s online verschenen van de Blackberry Venice. De foto’s zijn geplaatst op de Vietnamese website Techrum. Hierop is te zien dat het nieuwe toestel van BlackBerry nier meer beschikt over een powerbutton. Op deze plaats is nu een ingang van een micro-sd-kaart en een simkaart te zien.

BlackBerry_Venice3 BlackBerry_Venice_4 BlackBerry_Venice_5 BlackBerry_Venice2

 

Er gaan ook al diverse geruchten dat de nieuwe smartphone voorzien zou zijn van een 18 megapixel camera. De achterzijde van het toestel tekent vele overeenkomsten met de BlueBerry Z30.
Het nieuwe toestel zal waarschijnlijk draaien op een Snapdragon 880-soc van Qualcomm. Daarnaast zou de Blackberry Venice een 5,4 inch scherm hebben met een resolutie van 2560×1440 pixels. De release datum van het nieuwe toestel is nog niet bekend.

De Blackberry Venice zou volgens de laatste geruchten ook een speaker hebben onder het toetsenbord. De achterzijde van de smartphone zou een dual-led-flash hebben.

Zodra de Blackberry Venice verkrijgbaar is in Nederland kunt u alle aanbieders onderling vergelijken via onze vergelijker!

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.