iPhone 6S (Plus) release

iPhone 6S (Plus) release datum Nederland

iPhone 6S (plus) release datum


Afgelopen weekend is de voorverkoop van de iPhone 6S en de iPhone 6s Plus van start gegaan in Amerika, Duitsland en Frankrijk.
Vanaf begin oktober is de iPhone 6S (Plus) te koop in de Applestore. Enkele weken later zullen naar verwachting de Telecomaanbieders in Nederland aan de beurt zijn. De exacte datum is nog niet bekend gemaakt.

Prijskaartje


De nieuwe iPhones zullen naar schatting € 50,- duurder gaan worden dan de voorgaande series. De exacte prijzen zijn op dit moment nog niet bekend gemaakt.

iPhone abonnnementen vergelijken

De toestellen zullen bij veel Telecomaanbieders en providers aangeboden worden. Om nu tot de beste deal te komen kan het erg raadzaam zijn om deze aanbieders onderling te vergelijken. Neem gerust eens een kijkje op onze website waar u vele smartphone abonnementen kunt vergelijken. Zo heeft u de mogelijkheid om het goedkoopste iPhone 6S (Plus) abonnement te vinden.

Buitenlandse reviews


De buitenlandse reviews zijn erg positief over de nieuwe smartphones van Apple. Zie enkele reacties hieronder.

The Verge: het 3D Touch een ‘bizar indrukwekkende optie’. Men geeft aan dat het de beste iPhones zijn die ooit zijn gemaakt.

Mashable: Men is zeer te spreken over de 4K camera. Men heeft de camera vergeleken met de Samsung Galaxy S6 en kwam tot de conclusie dat Samsung hier bij lange na niet aan kan tippen.

Tech Crunch: is ook zeer te spreken over de indrukwekkende camera. Beeld kwaliteit is uitstekend en een echte aanrader voor iedereen.

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.