Altijd als eerste op de hoogte met HTC Preview

Altijd als eerste op de hoogte met HTC Preview

Bovenmatig geïnteresseerd in de nieuwste digitale technieken, gadgets en smartphones, en bijna niet kunnen wachten op de volgende update. Indien dit een punt van herkenning vormt, komt het volgende nieuws over HTC wellicht als geroepen.

Sinds kort is het namelijk mogelijk de meest vers ontwikkelde smartphone in handen te hebben, nog voordat deze daadwerkelijk op de markt is gebracht. Dit kan wanneer iemand zich aanmeldt voor HTC Preview. Een testprogramma dat door de fabrikant zelf in het leven is geroepen om feedback van mogelijke gebruikers te kunnen ontvangen. Voor HTC zelf een ultieme kans om uiteindelijk het meest ideale product voor haar klanten te lanceren. En misschien wel voor jou een uitgelezen mogelijkheid om ideeën over smartphones en software ten gehore te brengen.

Wereldwijd testpanel

HTC Preview is voor velen toegankelijk. Zowel enthousiaste gebruikers als medewerkers van het merk zelf kunnen zich hiervoor inschrijven. Hoewel HTC een Taiwanese onderneming is, worden ook gebruikers uit Europa, Amerika en de overige delen van Azië opgeroepen om deel te nemen aan HTC Preview. Inschrijven kan via de website van het merk, waar vervolgens een vragenlijst ingevuld dient te worden. Aan de hand van al deze vragen ontstaat een beeld van het smartphonegebruik van de deelnemer. Met dit beeld in het achterhoofd kan HTC deelnemers van het programma selecteren voor een specifieke test. Zo weet de fabrikant de juiste mensen en producten met elkaar te verbinden.

Toegang tot de meest recente software en gloednieuwe smartphones

De deelnemer hoeft overigens momenteel niet over een toestel van HTC te beschikken. In het geval dat het wel een huidige HTC-klant betreft, kan deze zijn of haar IMEI-nummer en provider bij de online inschrijving vermelden. Door dit te doen komt men eveneens in aanmerking om later software-updates uit te proberen. Het testprogramma zal dus zowel gloednieuwe smartphones als de meest recente software en specifieke functies bevatten, maar ook de diensten van HTC komen aan de orde. Het geven van feedback hoeft niet in de vorm van een uitgebreid verslag. Eerder zal tot het nemen van foto’s en screenshots, en het invullen van een vragenlijst worden verzocht.

Wel zijn er nog een aantal vereisten omtrent de deelname aan HTC Preview. Liefhebbers van smartphones onder de 18 jaar zijn uitgesloten van deelname. Daarnaast zal bij de inschrijving een verklaring ondertekend moeten worden die geheimhouding van alle kersverse producten en innovaties waarborgt.

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.