De P8lite is officieel bekend gemaakt door Huawei

De P8lite is officieel bekend gemaakt door Huawei

huawei-p8lite Op de website van Huawei staat inmiddels de nieuwe P8lite. Deze is officieel aangekondigd door Huawei.
Het is dan ook erg realistisch dat het nieuwe toestel binnenkort verkrijgbaar is in Nederland.

De P8lite is de kleinere versie van de P8. Deze budgettelefoon is voorzien van een 5 inch scherm met een HD-resolutie van 1280X720 pizels. Deze draait op de Kirin 620-processor voorzien van een achtkernige chipset welke geklokt is op 1.2 GHz.

De P8lite heeft 2GB werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 16GB welke verder uitgebreid kan worden. De Huawei P8lite draait eveneens op Android 5.0 Lollipop. De batterij van de P8lite heeft een inhoud van 2200 mAh. De nieuwe smartphone word leverbaar in de kleuren zwart en wit.

U kunt prachtige foto’s maken met de Huawei P8lite. De smartphone is voorzien van een 13-megapixel camera met dubbele flitser. U heeft zo de mogelijkheid om in elke lichtomstandigheid foto’s te maken. Bewogen beelden kunnen scherp gehouden worden door de optische beeldstabilisatie die in de camera verwerkt is. U kunt hoogwaardige selfies maken met de 5-megapixel camera die zich aan de voorzijde bevind.

De smartphone van Huwaei heeft een strak design en is redelijk snel door zijn specificatie’s. De spelletjes en apps kunt u via de Play Store downloaden.

De P8lite is inmiddels in Nederland te reserveren bij Belsimpel. U kunt deze nu Pre orderen

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.