De LG G4, het toestel voor mobiele fotografen

De LG G4, het toestel voor mobiele fotografen

U kon er op wachten, LG heeft haar nieuwe smartphone aan de wereld voorgesteld. Het nieuwe toestel, dat luistert naar de naam ‘LG G4’ moet nieuwe concurrentie bieden aan de gevestigde waarden op de markt waaronder Samsung Galaxy toestellen en uiteraard ook de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Deze concurrentie wordt onder meer geboden door een groot beeldscherm dat in lijn ligt met die van de Samsung Galaxy Note 4 en de iPhone 6 Plus. Het beeldscherm van de LG G4 beschikt namelijk over een schermdiagonaal van 5,5 inch, maar er is meer!

Verwisselbare achterkant

Wat meteen opvalt aan het nieuwe paradepaardje van LG is dat ze beschikt over een achterkant die kan worden afgenomen. Bij lancering van het toestel zullen gebruikers een keuze kunnen maken uit drie verschillende backcovers, te weten één in leer, keramiek en metallic. Verder kan aan de achterkant van het toestel nog worden vastgesteld dat het over een bepaalde ronding beschikt. Deze ronding zou er volgens de fabrikant voor moeten zorgen dat het toestel aanzienlijk beter in de hand ligt wat het gebruikscomfort alleen maar zou verbeteren.

Uitstekende camera

Camera.LG G Velen zullen met verstomming de specificaties van de aanwezige camera bij de LG G4 onder de loep nemen. Verschillende instellingen werden tot vandaag de dag alleen maar aangeboden aan fotografen die met een spiegelreflexcamera werken, maar dat behoort nu definitief tot het verleden. De LG G4 zal het immers mogelijk maken om zaken zoals de sluitertijd, het diafragma, de ISO-snelheid en de witbalans in te stellen. Op deze manier wordt het nu nog eenvoudiger mogelijk om onderweg prachtige foto’s te maken met uw gloednieuwe smartphone.

Lanceerdatum en prijs

Tijdens de voorstelling van de LG G4 werd meteen aangekondigd dat het toestel ergens eind mei van dit jaar op de Nederlandse markt zal verschijnen. De kostprijs voor de goedkoopste versie is vastgesteld op 649 euro.
Als u nu de LG G4 besteld voor 29 mei a.s. dan ontvangt u een 64 GB SD-kaart cadeau. U kunt de LG G4 bestellen via KPN

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.