De iPhone 6S en de iPhone 6S Plus gepresenteerd

iPhone 6S kleuren De iPhone 6S en de iPhone 6S Plus

Zojuist zijn de nieuwe iPhone 6S en de iPhone 6S Plus gepresenteerd door Apple. De nieuwe iPhones worden geleverd in de kleuren silver gold, space grey en rose.

De iPhone 6S is voorzien van een 4,7 inch scherm en de iPhone 6S Plus heeft een 5,5 inch scherm. De behuizing is gemaakt van een zelfgemaakt aluminium. Het scherm is niet bedekt met saffierglas, maar et Ion-X-glas.

3D touch
3D-Touch-iPhone-6s Met de nieuwe 3D touch kunnen we de iPhones op een nieuwe manier gaan gebruiken. Er wordt geregistreerd hoe hard er op het scherm wordt gedrukt. Mocht je snellere acties willen doen dan kun je hier goed gebruik van maken.

Taptic Engine
De nieuwe smartphones van Apple zijn voorzien van een Taptic Engine. Op deze manier kun je het scherm met een meer realistische manier bedienen. We zien 2 nieuwe bedieningsopties terug namelijk de Peek en Pop.

iOS 9
De nieuwe smartphones worden geleverd met iOS 9. Dit is de allernieuwste besturingssysteem van Apple.

Camera

iPhone 6S camera De toestellen van Apple worden voorzien van een 12 Megapixel camera.  Hierdoor worden de foto’s bij de nieuwe iPhones veel mooier. Ook dankzij vele verbeteringen aan de software is dit te realiseren. Het aantal pixels is met 50 procent toegenomen t.o.v. de vorige iPhones. De iphone 6S en 6S Plus kunnen dankzij de nieuwe 12 Megapixel camera ultra hd-video’s schieten. De resolutie van een ultra hd-video is 3840 x 2160 pixels.

Live foto’s
Op de nieuwe smartphones heb je de mogelijkheid om live foto’s af te spelen. De camera neemt 1.5 seconde voor en na de foto op. Hierdoor kun je de foto’s bewegend tonen.

iPhone 6S en de iPhone 6S prijzen

Hieronder ziet u de prijzen van de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus. De oudere toestellen iPhone 5S en de iPhone 6 (Plus) blijven verkrijgbaar op de markt, maar dan als budget toestellen.

iPhone 6S:

  • iPhone 6S 16GB € 699,-
  • iPhone 6S 64GB € 799,-
  • iPhone 6S 128GB € 899,-

iPhone 6S Plus:

  • iPhone 6S 16GB € 799,-
  • iPhone 6S 64GB € 899,-
  • iPhone 6S 128GB € 999,-

Releasedatum Nederland

De Nederlandse release datum van de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus zijn nog niet bekend gemaakt. Wel zijn de iPhones vanaf 25 september in de VS te verkrijgen. Nederland zal voor het eind van het jaar ook volgen. Zodra de exacte datum bekend is leest u het op onze website.

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.