iPhone 6

iPhone 6 16GB

iPhone-6 De meeste mensen wilde na het uitkomen van de iPhone 5S een groter scherm zoals bij de concurrent Samsung. Deze klanten zijn na het uitkomen van de iPhone 6 op hun wenken bedient. De iPhone 6 is voorzien van een 4,7 LCD-display. Met een resolutie van 1334 x 750 pixels heb je een haarscherp beeld en ogen de kleuren prachtig.
De grotere display van de iPhone 6 zorgt ervoor dat er veel meer plaats is voor apps. Het uiterlijk ziet er weer gelikt uit met zijn dunne randen en ronde hoeken.

De nieuwe iPhone 6 is een stuk sneller geworden dan zijn voorganger de iPhone 5S. De iPhone 6 heeft een 64-bit A8 dual-coreprocessor. Hiermee kunnen de apps die verkrijgbaar zijn uit de Appstore simpel en snel afgespeeld worden. Ook het openen van webpagina’s gaat erg snel.

De iPhone 6 heeft een accu van 1810 mAh waardoor de telefoon erg licht aanvoelt. De iPhone 6 maakt gebruik vanm het besturingssysteen iOS 8 welke tegelijk met de iPhone 6 werd gelanceerd. Hierdoor is het voor de ontwikkelaars makkelijker geworden om slimmere en betere apps te ontwikkelen.

De Apple iPhone 6 is voorzien van een ingebouwde gezondheids- en fitnessapp. Deze houd de fysieke gesteldheid van je bij.

De iPhone 6 heeft een nieuwe 8-megapixel iSight-camera.Op videogebied zijn de meeste verbeteringen te zien. Met de slow-mo kunt u nu 240 beelden per seconde filmen. Met de selfie-camera kunt u prachtige selfies maken.

iPhone 6 abonnement vergelijken

U kunt eenvoudig alle iPhone 6 abonnementen vergelijken. Hieronder kunt u de iPhone 6 16Gb, 64Gb en de 128GB vergelijken. Zo kunt u eenvoudig het goedkoopste iPhone 6 abonnement vinden.

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.