Jurassic World Alive app

Pokemon Go is verleden tijd: Welkom Jurassic World Alive!

Jurassic World Alive is een nieuwe game op smartphones en tablets. Het is een spel waar Augmented Reality een grote rol speelt. Dit betekent dat je omgeving gevuld is met virtuele dinosaurussen, zelfs in je woonkamer! De gameplay lijkt op die van Pokemon Go.

Jurassic park spoiler alert: In de laatste film ontsnappen dinosaurussen uit het park en lopen ze vrij rond in de wereld. De game Jurassic World Alive borduurt voort op dit idee.

Hoe werkt Jurassic World Alive?

Je omgeving is gevuld met dino’s. Deze kan je vangen. Net als bij Pokemon Go zullen bepaalde dino’s alleen op bepaalde plekken te vinden zijn. Hierbij kan je denken aan plekken aan het water of in een bos bijvoorbeeld. Je kan zo de dino’s vinden en vangen. Het is ook nog mogelijk om bepaalde dino-soorten te kruizen om zo een eigen dinosaurus te creëren. Daarnaast hoef je niet heel ver te lopen om dino’s te vangen. In het spel ontvang je namelijk een drone die ver kan vliegen. Hiermee kan je de dino’s verzwakken en/of het DNA meenemen.

App Jurassic World Alive

Vecht online

Als je eenmaal een collectie van dino’s hebt, kan je het ook opnemen tegen andere online spelers. Zo kan je de dino’s tegen elkaar laten vechten. Je kan verschillende soorten met elkaar laten kruisen zodat er speciale wezens ontstaan. Daarnaast bevatten de dino’s in het spel hen ware grootte. Sommige soorten zijn wel twee tot drie verdiepingen hoog. Dit laat je realiseren hoe groot deze wezens vroeger waren.

Wat heb je nodig om dit te spelen?

Je hebt sowieso een smartphone of tablet met internet nodig. Daarnaast zijn er nog enkele andere vereisten:

  • IOS 10 of hoger
  • Android 4.4 of hoger
  • Windows 7 of hoger
  • Een powerbank is een aanrader. Dit spel maakt gebruik van GPS en de batterij gaat enorm snel leeg.

Jurassic World Alive is een onwijs leuke game voor je mobiele apparaat. Zo kan je in werkelijkheid genieten van alle dinosaurussen. Ze komen zelfs in de woonkamer! Dit spel is geschikt voor iedere smartphone of tablet van Majstra. Bekijk zeker onderstaande video en download de app!

Stijn Belmans

Technologiefan, communicatiegeek, Wordpressontdekker. Dat ben ik samengevat in 3 woorden. Meer weten? Check mijn artikels of mijn website.

Add comment

Volg ons

Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.