Smartphone Trends Logo

Adverteren op snelgroeiende smartphoneblog

Waarom zou je adverteren op Smartphonetrends en niet op andere websites? Hieronder geven wij jou 5 redenen waarom Smartphonetrends de blog is om op te adverteren.

Reden 1: Smartphonetrends heeft niet zomaar bezoekers, maar veel bezoekers

Met gemiddeld 13.000 bezoekers per maand groeit Smartphonetrends uit tot een succesvolle blog met veel gerichte bezoekers. Stuk voor stuk scrollen smartphoneliefhebbers met veel plezier door de website. Met een bouncepercentage van 30% en een time on site van +2 minuten heeft de vaste een vaste fanbasis.

Reden 2: Wij gaan organisch voor de beste resultaten

Organisch scoren, daar gaan we voor. Met onze artikels proberen we vooral mensen te boeien. Dat ziet Google ook en indexeert onze website keer op keer. Met een organic search van 44,4% scoren we goed in Google en vinden smartphonelovers ons.

Reden 2: Een hoge autoriteit voor een lage prijs

Met een Domein Autoriteit van 27 en een Pagina Autoriteit van 37 hebben we heel wat autoriteit opgebouwd. Er zijn ondertussen meer dan 5.700 websites die linken naar Smartphonetrends.

Reden 3: Adverteren kan in alle vormen en maten

Je kunt op verschillende manieren adverteren op onze nieuwswebsite. Je kunt adverteren door middel van:

 • header banners;
 • in-content banners;
 • gesponsorde artikels;
 • in-content links;
 • you name it, alles is mogelijk!

Reden 4: Een lange termijnvisie gaan we voor

We zijn vooral op zoek naar samenwerkingen op lange termijn. Het gaat ten slotte over de bezoeker die we een optimale ervaring willen aanbieden. Heb je interesse gekregen om te adverteren op Smartphonetrends.nl? Vul dan snel het contactformulier hieronder in en we contacteren je zo snel mogelijk!  Buiten adverteren is er ook de optie om onze vaste techblogger te worden of een artikel in te zenden.

  Volg ons

  Volg onze sociale media accounts op direct op de hoogte te zijn van de laatste smartphonetrends.